Etter flere lange dager i studio er gruppa i ferd med å avslutte for denne gang. Det har blitt spilt inn mye spennende, men resultatet må du vente litt lenger på. Men en ny release kommer i løpet av høsten.

– Vi er så heldig å ha med oss mange av de samme dyktige musikerne som forrige gang, sier Jan Helland entusiastisk. – Det er gøy når så mange går sammen og jobber med det de liker. Nå skal alt mikses, så får vi se hva resultatet blir, smiler han hemmelighetsfullt.


Her er noen bilder fra gårsdagens kveld i studio:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s